Haluan tarjota sinulle mahdollisuuden vahvistaa oman intuitiosi pohjaa ja löytää alueet, joilla omat intuitiiviset vahvuutesi piilevät.Voit tutustua intuition toimintaan kattavasti Intuition ABC -verkkokurssilla! Pääset kokeilemaan kaikkia intuition käyttämiä tapoja ja käytännössä testata mikä toimii sinulla parhaiten! Toimivan intuition avulla pääset elämään täyttymyksellistä elämää sinulle räätälöidyllä polulla! 


Löytäessäsi oman intuitiosi vahvuusalueen tai -alueet huomaat miten paljon enemmän sen viestejä pystyt vastaanottamaan. Opit lisäksi tulkitsemaan viestintää tarkemmin, joka antaa selkeyttä elämässä etenemiseen. Opit myös erottamaan intuition äänen kaikesta muusta hälinästä, joka lisää luottamusta sitä kohtaan, että on turvallista luottaa omaan intuitioon ja edetä saadun ohjauksen mukaiseen suuntaan isoissakin asioissa.

Oletko ajautunut tilanteisiin, jossa sinä tiedät mitä voisit valita ja jokin merkityksellisyyden tunne johtaa tiettyyn suuntaan, muttet uskalla kuitenkaan luottaa siihen että aika on oikea tai että siipesi kantavat? Tiesitkö, että on mahdollista vahvistaa intuitiota jopa niin paljon, että tiedät milloin on oikea aika hankkia lapsia, ostaa talo, valita elämääsi ihminen joka olisi sinun tulevaisuuden versiosi kanssa yhteensopiva partneri tai tehdä jokin muu suurempi sitoumus?


Toimiva intuitio voi auttaa sinua elämän suurissa valinnoissa tai pienissä elämyksissä. Intuitio ei arvota tärkeysjärjestystä samalla tavalla kuin me ihmistasolla, vaan se voi rikastuttaa kokemustasi ihan arjen tasollakin. Kyseessä ei siis tarvitse olla hoitotyö tai muu intuitiivinen ammatti jotta voisit käyttää intuitiotasi onnistuneesti.

"Olen itse työskennellyt yrittäjänä intuitiotani hyödyntäen vuodesta 2008."


"Olen elättänyt itseni ja nyt kolme lastani sen varassa. Ostanut auton ja talon intuition johdatuksella - onnistuneesti. Rakentanut monenlaista toimintaa selvätietoisuudeksi jalostamani vahvuuden ympärille. Olen vetänyt lukuisia intuitiokursseja ja työskennellyt tuhansien yksilöiden kanssa. Se mitä olen saanut oppia on se, että me todellakin kaikki olemme yksilöllisiä. Siksi mitään ei voi yleistää myöskään intuition saralla. Meidän jokaisen intuitiomme toimii eri tavalla, ja se pitää ottaa huomioon intuitiota opettaessa ja opeteltaessa. Siksi tämä luomani kurssikokonaisuus on rakennettu niin, että se mahdollistaa ensin koko perustan tutkimuksen, jotta tietää omat vahvuutensa, jonka jälkeen tietää miten erikoistua noiden omien vahvuuksiensa kanssa. Oppii sen minkälaista potentiaalia omissa kyvyissä piilee ja tietää minkälaista toimintaa – tai miksei jopa liiketoimintaakin – voi niiden varaan rakentaa.


12 vuoden tutkimustyö, paljon ihmettelyä ja kantapäänkautta opiskelua, on paketoitu nyt näihin kursseihin. Vihdoin pystyn tarjoamaan intuitiosta kiinnostuneille yksilöllisyyden mahdollistavan tavan tutustua ilmiöön, joka ei jätä ketään tasapäistämisen ja yleistämisen myötä ulkopuolelle. Nyt haluankin jakaa tämän vuosien aikana hioutuneen metodin kanssasi!"


Suvi Reinavaara

Intuition ammattilainen
Pelkkä intuitiosta lukeminen harvoin johtaa vielä suurempiin suunnanmuutoksiin elämässä. Avain uudentasoisen intuition saavuttamiseen piilee siinä, että tulee hankkia syvempää luottamusta omia aukeavia kykyjä kohtaan. Luottamus intuitioon pohjautuu omiin kokemuksiin. Intuition ABC-verkkokurssi tarjoaa kolmen eri tasoisia harjoituksia aloittelijasta kehittyneempään, joten voit tehdä kurssin vaikka kolme kertaa läpi ja saada joka kertaa uutta!

Yksi suurimmista harhaluuloista on se, että toimiva intuitio antaa aina kaikesta tapahtuvasta tiedot meille etukäteen.
Se kuitenkin sabotoisi ihmiskokemuksemme. Minun oma polkuni on johtanut minua läpi erittäinkin vaihtelevien elämänvaiheiden, jolloin luottamus on ollut koetuksella. Useimmiten täysi ymmärrys saavutetaan vasta jälkikäteen siitä, miksi nämä kokemukset ja koettelemukset olivat tarpeellisia. Elämän tuomat opit kun eivät olisi kovinkaan tehokkaita tai toimivia, jos meille kerrottaisiin miksi tämä kärsimys tässä kohtaa on tärkeä kokemus. Elämään suhtautuisi silloin eri tavalla, eikä oppiminen olisi käytännön tasolla juurevaa. Tuo oppi ja kokemus meiltä kuitenkin vaaditaan että pääsemme eteenpäin elämässä ja voimme aidosti saavuttaa sen mihin sielumme meitä ohjaa. Ymmärtänet nyt, miksi luottamuksen lisääminen omia intuitiivisia kykyjä kohtaan on A ja O. Muuten epäilemme omaa johdatustamme ja luulemme intuition johtava väärään suuntaan kun kaikki ei onnistukkaan heittämällä.
Toinen suurin harhaluulo on se, että sinun tulisi olla kaikin tavoin rohkea ja pelkäämätön elääksesi täysin rinnoin intuitiolla. Vaaditaan ainoastaan vankka luottamus omaa intuitiota kohtaan.
Monet ovat jo tutustuneet intuitioonsa ja saaneet sen kautta elämäänsä rikastavia kokemuksia. MUTTA, tunnen niin monia, jotka eivät silti käytä intuitiotaan läheskään sen koko potentiaalista. Tämän tarkoituksena ei kuitenkaan ole aiheuttaa sinulle syyllistä tai huonoa oloa, vaan alleviivata se, että mikäli tässä hetkessä tunnet sisälläsi vetoa aihetta kohtaan, kuulut niihin jotka olisivat valmiita viemään asioita seuraavalle tasolle - ja nyt olisi sinulle sopiva aika astua eteenpäin. Kutsun sinut mukaan tälle kurssille!
Intuition ABC -verkkokurssi on luotu auttamaan sinua:


 1. paikantamaan oman intuitiosi vahvuusalueen,
 2. vahvistamaan luottamusta kykyjäsi kohtaan,
 3. saavuttamaan kattavan yleistiedon intuitiosta ja
 4. tutkimaan olisiko sinun intuitiosi kehittynyt huomaamattasi uusille maastoille.
   Usein minua lähestytään kysymysten kanssa kun kohdataan epäselvyyttä tai toistuvia haasteita elämässä. Olen käyttänyt omaa intuitiotani selkiyttämään satojen asiakkaiden tilannetta. Vastausten tarjoamisen ohella tarjolla on toinenkin vaihtoehto, jossa saan auttaa sinua vahvistamalla omaa intuitiotasi! 
   Harhaluulo nro. 3 on, että intuitiivisuus on synnynnäinen ja vain harvoille siunaantunut erikoislahja. Intuitio on kuitenkin meillä kaikilla perusasetuksena. Niillä joilla on kutsumus asiaa kohtaan, on todennäköisesti potentiaalia elää vahvan intuitiivista elämää.
   Voit siis ottaa härkää sarvista ja ottaa taidon haltuusi nyt. Hyvä uutinen on se, että koulutettuani satoja yksilöitä intuitiivisiksi – tuo reitti on minulle todella tuttu.


   Vaikka omaisitkin jo toimivan intuition - tuota kommunikaatioväylää oman sielunsa kanssa on mahdollista syventää lähes rajattomasti. Se ajatusmalli, että olet saavuttanut intuitiosi täyden kapasiteetin jo, on siis virheellinen.
   Jos sinua kiinnostaa mikä on sinun intuitiivisten kykyjesi todellinen potentiaali, ja tunnet vetoa tätä lukiessasi aihetta kohtaan – suosittelen sinua hyppäämään mukaan kurssille ja ottamaan selvää!
   Kurssi sisältää:


   -  kerran viikossa materiaalia sähköpostiisi 2 kk:n ajan

   - materiaali koostuu videoluennoista ja ohjatuista meditaatioharjoituksista 

   - kolmen eri tasoisista itse tehtävistä harjoituksista, jotka mahdollistavat sen, että voit tehdä kurssin aloittelijana tai edistyneempänä ja silti saada siitä hyötyä!
   Voit myös käydä kurssin kolmeen kertaan läpi ja saada siitä joka kerta syvemmän kokemuksen. On tyypillistä, että materiaalista saa jokaisella kerralla uutta irti. Kurssimateriaalit pysyvät käytössäsi ilman aikarajaa, eli niitä voi käydä läpi aina uudestaan ja saada uutta hyötyä. 


   Niille jotka huomaavat suurempaa intuition aktivoitumista ja haluavat jatkaa ammattilaistasolle, voivat tehdä niin ja saada tästä kurssista hyvityksen. Voit siis tehdä päätöksen siitä asteesta millä haluat intuitiosi kanssa työskennellä vasta kun olet käynyt Intuition ABC:n- verkkokurssin läpi. Tämä verkkokurssi vaaditaan ammattitason kurssille pohjatiedoksi ja se kuuluu kurssimateriaaleihin.

   Nyt sinäkin voit hankkia toimivan yhteyden intuitioosi,

   joka hyödyttää sinun arkeasi osana tavallista elämääsi!    Käymme läpi kaikki intuition pääsääntöiset väylät, työstämme arvostelukykyä ja erottelukykyä, jotta pystyt etenemään intuitiivisempaan suuntaan järkevästi ja maadoittuneesti.    Jos olet valmis rikkomaan intuitiosi nykyisen lasikaton ja ottamaan selvää mihin kykysi oikeasti yltävät – klikkaa itsesi mukaan ”Intuition ABC” -kurssille ja saat välittömästi pääsyn ensimmäiseen moduuliin.
   Tunnetko sinä oman intuitiosi vahvuusalueen?


   Mikä on sinun intuitiosi kieli?

   Voit välttyä paljolta turhautumiselta kun löydät sinulle toimivan tavan lähestyä intuitiotasi.   Loppu vertailulle ja huonommuudentunteelle

   On täysin järjetöntä verrata eri ihmisten intuitioiden toimintaa, sillä sille ON syynsä miksi sinun intuitiosi toimii juuri niin kuin se toimii! Ainoa keino ottaa selville mikä se syy on, on antaa intuition kuljettaa ja näyttää sinulle.


   Löydä oikea kanavasi ja intuitiosi vahvistuu harppauksella

   Saatat olla kehittänyt intuitiotasi jo pitkään, kuitenkin jämähtäen tietylle tasolle. Tutkitaan yhdessä johtuisiko tuo lasikatto siitä, ettet ole vain keskittynyt ihan oikealle taajuudelle jossa se toimisi optimaalisimmin.


   Yksilöllisellä lähestymistavalla tuloksia
   On tärkeää tunnistaa oma vahvuusalueensa, jotta voi panostaa siihen. Olen valmistellut tämän kurssin sinulle apuvälineeksi tutkimukseen mikä on sinun yksilöllinen lähestymistapasi intuition saralla! Voit kokeilla niitä kaikkia ja todeta mikä tuntuu sinulle luontevimmalta. Tuota vahvuusaluetta tai alueita vahvistamalla tulet saamaan toimivan intuition vaikutuksen jokapäiväiseen elämääsi!   Ota siis vielä hetki hiljentyäksesi ja kuulostele kutsuuko tämä kurssi sinua. Jos tunnet vetoa ja innostusta - se lienee merkki siitä että sinulla on laajentumismahdollisuuksia intuitiosi käytössä.. Uudentasoinen tietoisuus elämää kohtaan odottaa sinua, sillä kyseessä ei ole vain uusi opiskeltava taito – se todella tulee rikastuttamaan elämääsi tavoilla, joita et osaa vielä kuvitellakkaan!


   Tule mukaan!


   Jäikö kysyttävää?

   Lähetä viesti!