Haluan tarjota sinulle mahdollisuutta vahvistaa oman intuitiosi pohjaa, murtaa lasikattosi ja löytää omat vahvuusalueesi.Vahvan intuition avulla pääset elämään todella täyttymyksellistä elämää luotettavassa johdatuksessa! Voit tulla tekemään sitä yhdessä Intuition ABC -verkkokurssilla!


Löytäessäsi oman intuitiosi vahvuusalueen huomaat miten paljon enemmän sen viestejä opitkaan saamaan. Opit tulkitsemaan viestintää tarkemmin, joka antaa selkeyttä elämässä etenemiseen. Opit myös erottamaan intuition äänen kaikesta muusta hälinästä, joka lisää luottamusta sitä kohtaan, että on turvallista luottaa tuohon viestintään ja edetä saadun ohjauksen mukaiseen suuntaan isoissakin asioissa.

Tiesitkö, että on mahdollista vahvistaa intuitiota jopa niin paljon, että tiedät milloin on oikea aika hankkia lapsia, ostaa talo, valita elämääsi ihminen joka olisi sinun tulevaisuuden versiosi kanssa yhteensopiva partneri tai tehdä jokin muu suurempi sitoumus?


Oletko ajautunut tilanteisiin, jossa sinä tiedät mitä voisit valita, muttet uskalla kuitenkaan luottaa siihen että aika on oikea tai että siipesi kantavat? Pelkkä intuition harjoittelu itsekseen harvoin johtaa vielä suurempiin suunnanmuutoksiin elämässä. Salaisuus tästä vaiheesta ylipääsemiseen piilee siinä, että tulee hankkia uudentasoinen luottamus omia aukeavia kykyjä kohtaan. Luottamus intuitioon pohjautuu harjoittelussa saatuihin kokemuksiin, jotka joku asiaan perehtynyt vahvistaa olevan intuitiosta peräisin.Yksi suurin harhaluulo on se, että toimiva intuitio antaa aina kaikesta tapahtuvasta tiedot meille etukäteen. Se vesittäisi kulkumme.Minun oma polkuni on johtanut minua läpi erittäinkin vaihtelevien elämänvaiheiden, jolloin luottamus on ollut koetuksella. Useimmiten täysi ymmärrys saavutetaan vasta jälkikäteen siitä, miksi nämä kokemukset ja koettelemukset olivat tarpeellisia. Intuitiivista elämää eletäänkin pääsääntöisesti luottamuksella. Elämän tuomat opit kun eivät olisi kovinkaan tehokkaita tai toimivia, jos koko ajan meille kerrottaisiin miksi tämä kärsimys tässä kohtaa on tärkeä kokemus. Siihen suhtautuisi silloin eri tavalla, eikä oppi tulisi kotiin asti. Ja tuo oppi meiltä vaaditaan että pääsemme eteenpäin elämässä ja tarinamme täällä etenee. Ymmärtänet nyt, miksi luottamuksen lisääminen omia intuitiivisia kykyjä kohtaan on A ja O. Muuten epäilemme omaa johdatustamme ja luulemme intuition johtava väärään suuntaan kun kaikki ei onnistukkaan heittämällä.Toinen suurin harhaluulo on se, että sinun tulisi olla kaikin tavoin rohkea ja pelkäämätön elääksesi täysin rinnoin intuitiolla. Vaaditaan ainoastaan vankka luottamus omaa intuitiota kohtaan.Anna kun selitän. Monet teistä ovat jo tutustuneet intuitioonsa ja saaneet sen kautta elämäänsä rikastavia kokemuksia. MUTTA, tunnen niin monia, jotka eivät silti käytä intuitiotaan läheskään sen koko potentiaalista. Niin paljon mahtavaa potentiaalia jaa käyttämättä. Tämän tarkoituksena ei kuitenkaan ole aiheuttaa sinulle syyllistä tai huonoa oloa, vaan alleviivata se, että mikäli tässä hetkessä tunnet sisälläsi vetoa aihetta kohtaan, kuulut niihin jotka olisivat valmiita viemään asioita seuraavalle tasolle - ja nyt olisi sinulle sopiva aika astua eteenpäin. Kutsun sinut mukaan tälle kurssille!Intuition ABC -verkkokurssi on luotu auttamaan sinua:


 1. paikantamaan oman intuitiosi vahvuusalueen,
 2. vahvistamaan luottamusta kykyjäsi kohtaan,
 3. saavuttamaan kattavan yleistiedon intuitiosta ja
 4. tutkimaan olisiko sinun intuitiosi kehittynyt huomaamattasi uusille maastoille.   Usein minua lähestytään turhautuneena kysymysten kanssa kun kohdataan epäselvyyttä tai toistuvia haasteita elämässä. Vastausten tarjoamisen sijaan toivonkin, että saan auttaa sinua vahvistamalla omaa intuitiotasi!   Harhaluulo nro. 3 on, että intuitiivisuus on synnynnäinen ja vain harvoille siunaantunut erikoislahja. Intuitio on kuitenkin meillä kaikilla perusasetuksena. Niillä joilla on kutsumus asiaa kohtaan, on todennäköisesti potentiaalia elää vahvan intuitiivista elämää.   Voit siis ottaa härkää sarvista ja ottaa taidon haltuusi nyt. Se hyvä uutinen on se, että koulutettuani satoja asiakkaitani intuitiivisiksi – tuo reitti on minulle todella tuttu.


   Mikäli olet päässyt hyvään alkuun, mutta löytänyt omassa intuition kehityksessäsi lasikaton, eikä kehitys etene enää omatoimisesti – ota toki käyttöösi monen monta kertaa hyväksi havaittu tuki. Työn joudut toki tekemään itse, mutta säästät paljon turhaa vaivaa ja turhautumista kokeillessasi itse hakuammunnalla. Pahimmillaan teet sen virhetulkinnan, että olet saavuttanut intuitiosi täyden kapasiteetin jo nyt. Usko pois – se ei pidä paikkaansa!


   Jos sinua kiinnostaa mikä on sinun intuitiivisten kykyjesi todellinen potentiaali, ja tunnet vetoa tätä lukiessasi aihetta kohtaan – suosittelen sinua hyppäämään mukaan kurssille!


   Kurssi sisältää:   Kurssimateriaalit pysyvät käytössäsi ainiaan, eli niitä voi käydä läpi aina uudestaan ja saada uutta hyötyä. Mikäli huomaisit kurssin aikana isoa aktivoitumista omissa kyvyissäsi – niinkin paljon että siinä saattaisi piillä sinulla paljon annettavaa maailmalle – tulossa on myös keväällä intuition ammattilaistason kurssi. Sen pohjaksi kuitenkin suositellaan tätä peruskurssia, jotta olemme samalla sivulla alkaessamme tuon puoli vuotta kestävän intensiivikurssin. Ammattitason kurssilla on kaksi erikoistumisvaihtoehtoa – intuitiivisen energiatyön tai vahvuuskonsultin sertifikaatti. Kumpaankin vaaditaan tietyt intuitiiviset vahvuusalueet, jotta se johtaa haluttuun lopputulokseen.    Olen itse työskennellyt intuitiotani hyödyntäen vuodesta 2008.

   Elättänyt itseni ja nyt kolme lastani sen varassa. Ostanut auton ja talon intuition johdatuksella ja sen tarjoamin varoin. Rakentanut monenlaista toimintaa selvätietoisuudeksi jalostamani vahvuuden ympärille. Olen vetänyt lukuisia intuitiokursseja ja työskennellyt tuhansien yksilöiden kanssa. Se mitä olen saanut oppia on se, että me todellakin kaikki olemme yksilöllisiä. Siksi mitään ei voi yleistää myöskään intuition saralla. Meidän jokaisen intuitiomme toimii eri tavalla, ja se pitää ottaa huomioon intuitiota opettaessa ja opeteltaessa. Siksi tämä luomani kurssikokonaisuus on rakennettu niin, että se mahdollistaa ensin koko perustan tutkimuksen, jotta tietää omat vahvuutensa, jonka jälkeen tietää miten erikoistua noiden omien vahvuuksiensa kanssa. Oppii sen minkälaista potentiaalia omissa kyvyissä piilee ja tietää minkälaista toimintaa – tai miksei jopa liiketoimintaakin – voi niiden varaan rakentaa.


   12 vuoden tutkimustyö, paljon ihmettelyä ja kantapäänkautta opiskelua, on paketoitu nyt näihin kursseihin. Vihdoin pystyn tarjoamaan intuitiosta kiinnostuneille yksilöllisyyden mahdollistavan tavan tutustua ilmiöön, joka ei jätä ketään tasapäistämisen ja yleistämisen myötä ulkopuolelle. Nyt haluankin jakaa tämän vuosien aikana hioutuneen metodin kanssasi!   Nyt sinäkin voit hankkia rautaisen intuition!   Tämä perustason kurssi kestää kaksi kuukautta, jonka aikana saat sähköpostiisi viikottain materiaalia itseopiskelusi tueksi. Käymme läpi kaikki intuition pääsääntöiset väylät, työstämme arvostelukykyä ja erottelukykyä, jotta pystyt etenemään intuitiivisempaan suuntaan järkevästi ja maadoittuneesti. Kurssimateriaali koostuu videoista, tekstistä ja niille jotka haluavat ohjausta, tarjolla on ryhmäohjausta. Seuraava ryhmä aloittaa jo joulukuun alusta, joten nyt kannattaa hypätä mukaan!   Jos olet valmis rikkomaan intuitiosi lasikaton ja ottamaan selvää mihin kykysi oikeasti yltäisivät – klikkaa itsesi mukaan ”Intuition ABC” -kurssille ja saat välittömästi pääsyn ensimmäiseen moduuliin.
   Tunnetko sinä oman intuitiosi vahvuusalueen?


   Mikä on sinun intuitiosi kieli?

   Voit välttyä paljolta turhautumiselta kun löydät sinulle toimivan tavan lähestyä intuitiotasi.   Loppu vertailulle ja huonommuudentunteelle

   On täysin järjetöntä verrata eri ihmisten intuitioiden toimintaa, sillä sille ON syynsä miksi sinun intuitiosi toimii juuri niin kuin se toimii! Ainoa keino ottaa selville mikä se syy on, on antaa intuition kuljettaa ja näyttää sinulle.


   Löydä oikea kanavasi ja intuitiosi vahvistuu harppauksella

   Saatat olla kehittänyt intuitiotasi jo pitkään, kuitenkin jämähtäen tietylle tasolle. Tutkitaan yhdessä johtuisiko tuo lasikatto siitä, ettet ole vain keskittynyt ihan oikealle taajuudelle jossa se toimisi optimaalisimmin.


   Yksilöllisellä lähestymistavalla tuloksia
   On tärkeää tunnistaa oma vahvuusalueensa, jotta voi panostaa siihen. Tule mukaan kurssille tutkimaan mikä on sinun yksilöllinen lähestymistapasi intuition harjoittelussa ja vahvistamisessa!   Voit lähteä tutkimaan näitä jo tänään yhdessä opettajan kanssa, joka tuntee maaston. Voit välttää turhautumisen yksin pähkäillessä miten päästä omasta lasikatostasi eteenpäin. Tulen toki tarjoamaan tätä kurssia jatkossakin, mutta EN tällä hinnalla.
   Ota siis vielä hetki hiljentyäksesi ja kuulostele kutsuuko tämä kurssi sinua. Jos tunnet vetoa – siihen on varmastikin syynsä. Oletko ihminen joka uskaltaa toimia intuitionsa ohjaamana? Vai jätätkö saamasi viestit pöytälaatikkoon, kokien ehkä myöhemmin harmitusta noista valinnoista? Uudentasoinen elämäsi odottaa sinua, sillä kyseessä ei ole vain uusi opiskeltava taito – se todella tulee rikastuttamaan elämääsi tavoilla, joita et osaa vielä kuvitellakkaan!


   Tule mukaan!


   Voit kysyä kysymyksesi ja ostaa kurssin lähettämällä viestin allaolevalla kaavakkeella.

   Saat maksulinkin minulta sähköpostiisi.