INTUITION ABC

- intuitio mukana arjessa

Verkkokurssi on suunnattu niille, jotka tiedostavat omistavansa intuition, mutta sen haltuunotossa on vielä paljon potentiaalista kasvumaastoa. Ennakkotietoja aiheesta tai osaamista ei varsinaisesti tarvita. Kurssilla opitaan taitoja, joita ihan joka iikka voi soveltaa arkipäivässään. Kurssille osallistuminen ei myöskään vaadi jotakin tiettyä maailmankatsomusta tai uskomuksia - riittää, että on kiinnostunut tästä kaikille annetusta kyvystä, jonka käyttöä meille pitäisi opettaa jo koulussakin.

Mitä intuitio on?


Gutfeeling, aavistus, etiäinen, sisäinen ohjaus, flow - ne voi ilmiöinä niputtaa kaikki intuitio-käsitteen alle. Se on lyhyesti sanottuna yhteys omaan syvempään viisauteemme, joka tietää mikä meille olisi parasta. Se eroaa toisinaan järjen äänestä paljonkin, ja nyky-yhteiskuntamme painottaessa analyyttistä päätöksentekoa sen enempiä sisäistä ääntä huomioimatta, se on johtanut tietynlaiseen onttouteen elämän merkityksellisyyden tuntemisen suhteen. Kuuntelemalla pikkuisenkin enemmän tuota sisäistä viisauttamme voimme huomata nimenomaan tuon elämän sisällön tunteen kasvavan roimasti! Nyt kokeilemaan! Autan sinua alkuun.

ASKELEET KOHTI PAREMPAA INTUITIOTA

Tämä kutsu on sinulle, joka haluat tutustua oman intuitiosi toimintaan paremmin.  Verkkokurssiin on koottu sinulle alkuaskeleista lähtien kaikki mitä sinun tulee tietää päästäksesi kunnolla vauhtiin intuitiosi kanssa. Kurssia voi toki hyödyntää myös tuon yhteyden vahvistamiseen mikäli jo tunnet intuitiotasi jonkin verran.


Tulet saamaan viikottain kahden kuukauden ajan uusia intuitiotasi vahvistavia harjoituksia sähköpostiisi.  Nuo resurssit saat pitää kurssin päätyttyäkin, joten ei haittaa jos tahti tuntuisi liian kovalta. Voit makustella kutakin askelta ihan rauhassa, etkä missaa mitään. 


Jokainen kurssikerta sisältää katsauksen johonkin näkökulmaan, sekä siihen luotuja harjoituksia, joita voi soveltaa keskellä omaa arkipäivää - kaupassa, työpaikalla, kampaamossa, kirjastossa, ystävien kanssa jutellessa jne. Intuition vahvistumisen A ja O on kuitenkin tiedon lisäksi juuri harjoittelu. Ilman sitä luottamus omaa intuitiota kohtaan ei voi muodostua eikä nuo yhteydet vahvistu. 

Kurssilla harjoitellaan mm. seuraavia asioita:


 • miten erottaa intuition ääni pelosta tai järjen äänestä
 • miten intuitio voi rikastuttaa elämäsi sisällökkyyttä ja tarjota merkityksellisyydenkokemuksia
 • miltä intuitio tuntuu kehossa
 • mitä tarkoittaa positiivinen ja negatiivinen resonanssi ja miten ne erottaa toisistaan
 • käydään läpi intuition eri muodot, jotta sinä voit tunnustella mikä on omaa vahvuusaluettasi
 • kuinka päästä irti epäilystä ja sisäisestä sabotoinnista ja kasvattaa luottamusta intuitiota kohtaan
 • vahvistaa navigointia haastavissakin ihmissuhteissa, mm. konflikteissa työpaikoilla tai perheen kanssa 


Tämän kaiken opit Intuition ABC -kurssilla! 


Kahden kuukauden verkkokurssi nyt vain 60 € eli 30 €/kk! 

INTUITION SATOA


Kurssin vetäjänä toimii Suvi Savolainen, joka on pitkän linjan intuition ammattilainen. Suvi on toiminut intuitiivisena yrittäjänä vuodesta 2008 ja pyörittänyt mm. Ruotsissa kurssikeskusta nimeltään "Soul School Gotland". Tässä Suvin antama ytimekäs lista asioista, joissa hän on saanut eniten apua intuitioltaan:


 • Talon löytäminen Gotlannista kuin "sattuman kaupalla"
 • Oikeanlaisen kumppanin kohtaaminen
 • Lukuisat ulkomaanmatkat intuition varassa - jopa ilman rahaa
 • Juuri oikean koiran löytäminen osaksi perhettä tilanteeseen, jota ei voinut järjellä etukäteen tietää
 • Mittavat rahalliset säästöt esimerkiksi autonhankinnan yhteydessä
 • Se tieto milloin on ollut oikea aika tulla raskaaksi

Copyright © Kaikki oikeudet pidätetään