AVAINARVOINA


AVOIMUUS • VAHVUUKSIEN NOSTAMINEN • YKSILÖLLISYYS


Olen kiitollinen siitä että luet tätä ja käytät näillä sivuilla kallisarvoista aikaasi. Avoimuuden nimissä haluan kertoa sinulle toiveeni sen suhteen mitä haluaisin välillämme tapahtuvan.  Haluaisin muodostaa sinuun suhteen. En halua kuljettaa sinua kuin pässiä narussa ja pelata pelejä kanssasi, vaan kertoa sinulle suoraan miten toivoisin luottamuksemme rakentuvan. Ymmärtäen, että sen ansaitseminen vaatii aikaa. 

PELIN AVAUS


Kaikki alkaa tässä ja nyt. Olen luonut tähän sinulle palvelupolun auttaakseni sinua kulkemaan viitoittamaani reittiä kohti asiakkuussuhdetta. Poimit polulta ne asiat, jotka tuntuvat sinulle olennaisilta. Lienet jo törmännyt joihinkin näistä resursseista, koska olet löytänyt tiesi tänne.

TAVOITE 1

Tiedän, että sinun tulee saada tuntuma ihmisestä ilmiön takana, joten osa materiaalista on sellaista, jonka kautta pystyt tutustumaan minuun paremmin tyyppinä.


Kuvailisin itse itseäni rauhalliseksi, suorapuheiseksi, tasapainoiseksi, maanläheiseksi, keskittymiskykyiseksi, toiset huomioivaksi, ongelmanratkaisukykyiseksi ja analyyttiseksi.

TAVOITE 2

Jotta voimme tehdä yhteistyötä, mikä on toiveeni, sinun tulisi toki todeta palveluni korkealaatuisiksi ja hyödyllisiksi itsellesi tai organisaatiollesi.


Toinen tavoitteeni onkin tuoda sinulle mahdollisimman paljon otteita siitä mitä ja miten teen sitä mitä teen, jotta voit miettiä samalla miten ammattitaitoni voisi hyödyttää sinun elämääsi.


SUHDE RAKENTUU


Suosittelen sinulle esimerkiksi tälläistä palvelupolkua suhteemme vahvistamiseksi. Voit poimia näistä resursseista ne jotka vetoavat sinuun. Edustitpa organisaatiota tai itseäsi - kaikki on kuitenkin henkilökohtaisten suhteiden varassa. Toki toivon, että luottamuksemme vahvistuu niin paljon, että annat minulle kunniatehtävän työskennellä kanssasi.

TIEDONKERUU LUOTTAMUKSEN POHJANA


Vaatii oman aikansa muodostaa käsitys henkilöstä yrityksen takana, ja sen myötä palveluiden tasosta. Arvostelukyky on tärkeä vahvuus, ja tarpeellinen tässä maailmassamme. Olenkin yrittänyt tehdä sinulle mahdollisimman helpoksi että pääset tutustumaan montaa eri kautta ideologiaani, draivereihini, ammattilaisuuteni tasoon sekä persoonallisuuteeni ihmisenä. Pääset lukemaan ajatuksiani blogista, kuuntelemaan näkemyksiäni intuitiosta webinaareissa, ja seuraamaan kykyjeni toimintaa 100 haasteessa.  Myös Intuition ammattilaisten Facebook-sivulla kannattaa käydä tutkimassa ja tykkäämässä. Youtube-kanavaa seuraamalla pystyt katsomaan kymmeniä suoraan nauhoitettuja vahvuuskartoitussessioita, jossa näet työskentelytapani.


KOHTAAMINEN ON PARASTA


Kun olet tehnyt tarpeeksi taustatutkimusta, haluaisin myös saada mahdollisuuden tutustua sinuun! Jos et ole kovin pelokas näkymisesi suhteen, voit mieluusti ilmoittautua mukaan 100 haasteeseen, jonka merkeissä voisimme yhdessä ihastella joitakin upeista vahvuuksistasi! 


Ilmoittaudu mukaan!

KESKUSTELUVÄYLÄ AUKI


Kun luottamusta on välillämme riittävästi, toivon, että saan lähettää sinulle silloin tällöin sähköpostia. Lupaan kunnioittaa aikaasi myös siinä kohtaa, eli lähetän viestiä ainoastaan jos arvelen minulla olevan jotain sinua kiinnostavaa uutisoitavaa. Lähetän sisäpiiriläisilleni myös erikoistarjouksia ja kerron projekteista mitä minulla on kehitteillä.


Liity listalle